Önkielégítés, tudnivalók és tanácsok

Önkielégítés, maszturbáció: Az ember szexualitása rendkívül sokrétű. Azon ritka faj egyike a földön, amelyik tudatos örömszerző céllal használja a nemi szerveit, a saját gyönyöre okán. És az egyetlen olyan faj, amely mindezt többféle módon teszi, tehát nem pusztán közösül. Az ember szexualitása tehát komplex, és az alapvető ökölszabály az, hogy az alaptermészetének a része. Minden önkielégítés bejegyzést itt találsz.

Masztizás és önkielégítés tudnivalói fiúknak és lányoknak

 Óriási tévképzet a társadalom tagjai között, – főleg a nyugati judeo keresztény kultúrkörben -, hogy a szexualitás egy járulékos tulajdonsága az embernek, amely szükség szerint ki, és bekapcsolható. Talán ez a szemlélet az, amelyik a legtöbb problémát okozza. Az ember nem egy gép, amelynek egyes funkciói ki, és bekapcsolhatóak. Az ember minden tulajdonsága megnyilvánul, együtt, folyamatosan állandó jelleggel. Így a szexualitása is folyamatosan jelen van, mi több állandóan meghatározza a mindennapjait. Amit a társadalmi gondolkodás a szexualitás ki, és bekapcsolásáról gondol, az nem más, mint erőszakos elfojtás, ennek minden káros vonásával együtt. A tudomány által régóta ismert az a megállapítás, mely szerint az ember addig nem képes kiemelkedő teljesítményre, de olykor átlagosra sem, amíg az alapvető testi igényei nincsenek kielégítve. Ez így igaz, addig nem produktív, amíg éhes, szomjas, A Maslow féle piramis: Kialvatlan, vagy gyötri a szexuális vágy. Ezt az: önmegvalósítás, vitalitás, kreativitás, önnfentartás, hitelesség játékosság, céltudatosság, önbecsülés, szeretet és összetartozás, biztonság és védelem. Fiziológiai szükségletek: viz, étel. alvás, biztonságérzet, szex.
Egy piramisban ábrázolhatjuk, ahol az elsődleges pillér a fiziológiai szükségletek kielégítésének az igénye. Megállapíthatjuk, és tényként elfogadhatjuk, hogy az önkielégítés nem másodlagos, vagy mellékes igény, hanem a szexualitásunkból fakad, amely viszont a személyiségünk egyik alapköve. Fontos kihangsúlyozni, hogy a maszturbálás nem befolyásolja a nemi identitást, senki sem lesz homoszexuális, vagy leszbikus, de perverz sem! Az is fontos, hogy a maszturbációnak nem mentális probléma az oka, és nem is okoz mentális elváltozást. Viszont boldogabbá, és kiegyensúlyozottabbá teszi az embert, mert nem gyötri, és frusztrálja az erőszakkal elfojtott szexuális vágy. Ugyanis a szexuális vágy csak erőszakos elfojtással, vagy annak kielégítésével szüntethető meg. Nem létezik önmagától megszűnő vágy, -ha a hormonrendszer rendesen működik – vagy olyan elfojtás, amely ne lenne mentálisan káros, és frusztráló. Sőt nem okoz testi elváltozást sem, tehát a szőrös tenyér, rák, elsorvadó gerinc, más torzulások – néha egészen elképesztő de hangoztatott ostobaságok, szándékos hazugságok, – melyet a maszturbáció tiltása miatt találtak ki. Egy szó sem igaz belőle, olyannyira, hogy akik kitalálták, és hirdették azok is nagyon jól tudták, hogy hazugság, mégis szándékosan terjesztették, főleg vallási megfontolásból! Ugyanígy nem igaz az sem, hogy a maszturbációtól megnőne a férfi szerszáma! Aki azt állítja, hogy észrevette a növekedést, az igazat mond, csak ez nem növekedés, hanem az eredeti méret. A sokáig nem használt férfitag 1-2 centimétert vissza tud húzódni a testbe, tehát a nemi élettel ezt az eredeti méretét nyeri csak vissza... A teljes cikket és minden fejezetet itt nézheted meg  és olvashatod el.

A megismerhető tartalom: 1. Az önkielégítés cikksorozat előszó és a Maslow piramis 2. A szexualitásban érzett szégyenérzet és bűntudat. 3. Az önkielégítés, a maszturbálás (maszturbáció) vallási megközelítése. 4. A gátlások feloldása szavainkkal 5. A meztelenség és tabuk 6. A maszturbálás két fő esete 7. Kötelező kielégíteni magamat 8. A maszturbáció szerepe 9. Az önkielégítés gyermekkorban 10. Önkielégítés és családi háttér szerepe 11. A párom önkielégít, mit csináljak 12. A lenyugvó nap ereje, önkielégítés és szex idősebb korban 13. Az orgazmus tudnivalóiról általában, férfi és női orgazmus 14. Fantáziák, és hangulat 15. Sexchat, camsex maszturbáláskor 16. Önkielégítős napok 17. Intim szőrtelenítés 18. Piercingek erotikus testékszerek 19. A önkielégítés gyakorisága és szerepe .20 A pornó szerepe a maszturbációban és szexuális életünkben 21. Ha megzavarnak vagy rádnyitnak szex vagy maszturbálás közben 22. Síkosítók és masszázsolajak a szexben és önkielégítésben 23. A szexuális segédeszközökről általában 24. Szexshop kelllékek, passzív szexuális segédeszközök 25. Vibrátorok fajtái és működésük 26. A vibrátorok anyaga fontos a vásárlásnál 27. Szexshop vásárlás előtti szempontokhoz tippek 28. További szexjátékszer tippek, és tudnivalók 29. Páros maszturbáció 30. Maszturbáció, önkielégítés szokatlan helyen 31. Intim torna mindenkinek kell 32. A férfi nemi működése 33. Amit a tesztoszteronról tudni kell 34. Éjszakai magömlés 35. Merevedési zavarok 36. A fityma szűkülete, gyógyítása és körülmetélés 37. A férfi nemi szervek, a pénisz részei, és működése 38. Az izgatási technikák fiúknak és lányoknak 39. A vőlegény betegség fájdalmas is lehet 40. Auto fellácio az önszopás 41. Prosztata masszázs és anális játékok 42. Egyéb segédeszközök férfiaknak és nőknek 43. Amilyen szexuális segédeszközök szóba jöhetnek neked 44. Az önkielégítés megszokott és izgalmas helyszínei 45. Pár gyakorlati tanács a maszturbáláshoz 46. Tudnivalók a spermáról 47. A sperma, vagyis az ondó íze 48. A sperma mennyisége 49. A sperma tisztítása, egészséges ondó 50. A sperma minőségének ellenőrzése 51. A sperma lövellés módjai 52. A magömlés kontrollálása 53. Férfi higiéniás tudnivalók 54. Az önkielégítésről lányoknak 55. A női test működése, a nemi szervek 56. A punci (pina, suna, vagina…) tudnivalók a női nemi szervről 57. A mellbimbó és izgatási módjai 58. A női test nemi működése 59. Férfi és női nemi hormonok 60. A menstruáció, a terhesség és az önkielégítés 61. Maztizós helyszínek lányoknak és nőknek 62. Az izgatás lehetséges módjai 63. A hüvely izgatása 64. Az orgazmus elérése 65. Női magömlés squirting 66. Testhelyzetek szóló élvezetekhez 67. Segédeszközök maszturbáláshoz, szexhez, és páros játékokhoz is 68. Anális játékok egyedüli szexnél, útmutató lányoknak is 69. További gyakorlati tippek maszturbáláshoz 70. Önkielégítésnél ezekre is figyelj, tanácsok és tippek 71. A fantázia és a mentális orgazmus.

Megjegyzések