Van női óvszer is

Női latex óvszer WoW nevű, 3 db-os kiszerelésben. Női latex óvszer W.o.W az Intim Center szexshop Budapest kínálatában. Ön barátja sem szereti viselni az óvszert? Ezt most a férfinek nem is kell! Kipróbálná most ön, milyen is ha óvszert hord, mint nő?
Az Intim Center szexüzletének (Bp. Károly krt. 14. Nyitva minden nap.) széles kínálatában most 3 db-os kiszerelésben meg is találja az egyszerűen használható női óvszert, a WoW-ot. Használata egyszerű, nincs semmi trükk. Van egy szivacs az alján, amely megkönnyíti a felhelyezését, és megtartja az óvszert a helyén, a hüvelyben. A V-alakú vége marad kívül. A latex anyagától puhább és kényelmesebb a WoW használata, mint egyes hagyományos, péniszre húzható óvszereké.



Ejakuláció után, tekerje meg pár fordulattal a megfogható véget, hogy megakadályozza a sperma kiszivárgását, és húzza ki az óvszert. A részletes használati leírást a csomagban is megtalálja. Figyeljen, hogy ne kombinálja olaj alapú termékkel, síkosítóval, mert az bonthatja az óvszer anyagát. Szilikon alapú síkosítót viszont nyugodtan használhat hozzá, melyet akár a termékkel együtt az online webáruházunkban megrendelhet. Az óvszer összességében 13 cm hosszú (nagyon rugalmas). Kerülete 160, 135 és 100 mm-es (felső, középső, alsó rész). Ez az óvszer védi a nőket az AIDS és más fertőző betegségek ellen. Online szexshopban itt rendelheti meg.

Megjegyzések