Vibrátor, dildó, gyűrű a szexuálpszichológus szemével

Ugyan igaz, hogy egy vibrátorral valóban könnyebb az orgazmus elérése, de az a baj, hogy ha erre rászokik az ember, akkor természetes úton az orgazmuskészsége jelentősen csökkenhet. Olyan férfit ugyanis még nem találtak fel, aki rezgő nemi szervvel született.
A dildókat (olyan, mint a vibrátor, csak motor nélkül) viszont jobban tudom ajánlani, a gyűrűket, és más hüvelyizom-gyakorlatok végzésére alkalmas eszközöket szintén hasznosnak találom – fejti ki a szexuálpszichológus.

- Ma már nincs szégyen! Az erotikus bolt eladója meséli. hogy gyakori, hogy a barátnők egymás tanácsára választanak új szexuális segédeszközt.
- Ez ma már nem tabu a nőknél, a férfiak azonban sokkal szégyenlősebbek. Gyakran előfordul, hogy bejön egy hölgy, és mondja is, hogy a férje ott várja kint a kocsiban, mert nem mert vele bejönni.
A fényképen nem lenne kielégületlen a nő, ha lenne egy vibrátor a kéznél. A barátja hamarabb elélvezett mint ő, és arra vár, hogy újra erekciója lehessen. Egy Intim Center sexshop üzletben vásárolt vibrátor, vagy online sex shopban megrendelt dildó nagy segítség lenne. Persze a nyelvét is bedobhatná...

Megjegyzések