Te is lehetsz gésa a hálószobában

A japán gésák úgy viselkednek, hogy a férfi királynak érzi magát mellettük, mégis megmarad a női értékrendjük. Szigorú szabályokat kell megtanulniuk, de ezekkel sikerül elérniük, hogy a férfi úgy érzi magát, mintha csak egyedül ő volna jelen az egész Univerzumban. Csak vele foglalkoznak. A gésák a csábítás nagymesterei is. Hibátlan a megjelenésük, a hajuk mindig rendezett és ápolt, figyelmesek, kedvesek, okosak, humorosak és elegánsak. Tudnak zenélni, mesét mondani, és a mi a legfontosabb, tudnak titkot tartani. A hozzájuk érkező férfiaknak szentelik minden idejüket és figyelmüket.


A gésa erotikus szerep, mely arra jó, hogy játssz a partnereddel, és az éneklésen, a táncon és a beszélgetésen keresztül sajátítsd el a relaxáció és a csábítás művészetét. Adj elő egy táncot, amely akár sztriptízbe is fordulhat. Olvass erotikus történeteket, verset, vagy egyszerűen csak szórakoztasd őt étellel és a társaságoddal. Készíts elő olyan ételeket és italokat, amelyeket a kezedből adhatsz neki. Mosd meg a lábát egy tál illatos vízben, majd töröld szárazra egy puha törölközővel. Ezután dörzsöld be a lábát testápolóval és aromaterápiás olajjal. Viselj könnyű, érzéki ruhát, amelyet könnyen levehetsz, és időről időre hagyd, hogy egy pillantást vethessen előbukkanó melleidre, a válladra, vagy a combodra. Lehet, hogy ezután szeretne megérinteni, először azonban húzódj el tőle. Masszírozd meg a nyakát és a hátát, kényeztesd őt. Vesd le a nadrágját, masszírozd a merev péniszét is. Bármit kér tőled, teljesítsd a kívánságait, de te is kérhetsz ám valamit szolgáltatásaidért cserébe. Az, hogy mit, az csak a fantáziádtól függ…
A japán szexkultúra termékei, gésagolyók, masszázsolajak és egyéb áruk. Sex shop vásárlási és kezelési, használati tanácsok itt.

Megjegyzések